WELKOM * WELCOME * WILLKOMMEN * BIEN VENU * BENVENUTI 

                
                   "Zon of regen, mij om het even, Oldtimertractoren & 'De Schuur', mijn passies in het leven...     

              
            Leuk nieuws! De website van Mie Tracteur krijgt weldra een heuse facelift en wordt nog groter!
Wat moest Mie Tracteur zonder webmaster André Reyns doen? Hij was het die Mie erop attent maakte dat haar website een toch wel vrij hoog aantal bezoekers bezit, en dat 48% van deze bezoekers via een smartphone naar haar website komt! Dus tijd om één en ander aan te passen, werd verkondigt... Tegelijk met de nakende voorstelling van 'De Schuur Virtueel' op 1 september 2017, zal de website zo zijn aangepast, dat deze ook optimaal zal kunnen bewonderd worden op smartphone, iPhone, en tablets, wat nu niet het geval is! Er komt een nieuwe lay-out die uw bezoek beslist zal vergemakkelijken. Mie Tracteur zal echter een hersenspoeling moeten ondergaan, want ook het ganse systeem om de website te bewerken is anders. Maar met de professionele hulp en bemoedigende woorden van webmaster André Reyns, kan dit niets anders dan lukken! Stap voor stap weliswaar! Bedankt André, met z'n allen zijn we benieuwd wat voor moois je aan het creëren bent! Beste bezoeker, nog héél even geduld... Wat spannend allemaal, niet?

                            
                                                                                                       
            

Hartelijk welkom op de website van Mie Tracteur.
Maak kennis met de wondere wereld der Oldtimer Tractoren 
en geniet van uw bezoek...

Welcome on the website of Mie Tracteur.
Be witness and meet the wonderfull world of Oldtimer Tractors
and enjoy your visit…

Herzlich willkommen auf die Website von Mie Tracteur.
Erleben Sie meine wunderbare Welt der Oldie Schlepper
und genieße ihr Besuch...

Bien venu sur le site Internet de Mie Tracteur.
Découvrez le monde magique des vieux tracteurs
et savourez votre visite chez moi…


Benvenuti nel sito di Mie Tracteur.
Scoprire il meraviglioso mondo dei trattori d'epoca
e godetevi la vostra visita ...


                                                                                      

Voorbije evenementen welke werden bezocht...

 

11de Oogstfeesten te Geel-Stelen overtroffen gigantisch, álle verwachtingen!
Het mag gezegd, een vorige 10de jubileumeditie evenaren leek alvast een onmogelijke taak! Dat had je maar gedacht van de Landelijke Gilde Stelen en de KVLV, zij zijn er weerom in geslaagd de jubileumeditie van vorig jaar te overtreffen het voorbije weekend, en dit in alle opzichten! Stelen heeft alwéér de show gestolen, dat mag gezegd! Oprechte felicitaties alom! Knappe organisatietalenten zij zijn!
Uitgebreide fotoreportage volop te bewonderen in de fotogalerij 2017 
De fotoreportage toont u mijn persoonlijke voorbereidingen, het prétripje met de Peugeot, de zalige tracktrippen met Landini en mobiel Museumpje over en weer, het opstellen en afbreken van ganse infrastructuur, oh ja nog vele zonsopgangen en -ondergangen (Mie kan het niet laten!) het eigenlijke Oogstfeest met een bezige organisatie, de ambachtenmarkt, de oude tractoren en woonwagens, een uitgebreid fotorapport van de inhoud van het mobiele Museumpje met z'n Italiaanse kanjer, een zalige sfeer in en rondom de tent, een uitbundige fanfare, een adembenemende demonstratie van de Busschoff dorskas, de streng toekijkende champetter, de demonstraties in de ring, blije kindjes in de knusse voorleeshoek bij Mie Tracteur, aangename weerziens en heerlijke gesprekken, en nog zoveel meer... Er even stevig van genieten is dan ook dé ultieme boodschap! Bedankt Landelijke Gilde Geel-Stelen en KVLV, voor de fijne ontvangst en een wervelende feestelijke Oogstdag in het pittoreske Stelen... Dat jullie trots zijn op jullie dorp is dan ook in ganse reportage te bemerken! Doe zo voort! 

 

  
23e Volkoremet overspoeld door een ware tsunami aan bezoekers te Lichtaart...
Gekend zij zijn in België en ver daarbuiten! De Lichtaartse Kloppers hadden allen alweer het beste van zichzelf gegeven, wat resulteerde in een super uitgebreid en mooi familiegebeuren... Ook de weergoden waren hen gunstig wat resulteerde in een ware overrompeling in de namiddag! En ook deze dag werd vereeuwigd in een uitgebreide fotoreportage, welke volop te bewonderen! Bedankt Lichtaartse Kloppers, knappe verwezenlijking, alwéér, wat een aanbod, wat een sfeer, wat een gezelligheid, dat mag gezegd! Uitgebreide fotoreportage toont u mijn persoonlijke verplaatsingen met een gepimpte MAN, wel alle oude tractoren werden gespot, een gezellige markt, heerlijk keuvelen tussen de kraampjes, blije weerziens en heerlijke gesprekken, dorskas in werking aangedreven door een kanjer van een Landini, de Lichtaartse Kloppers in actie, het opmerkelijk bezoek van boerenpaarden met karren en werktuigen, prachtige oude woonwagens, en zoveel meer! In de late namiddag werd de MAN gestart en baadde zich een weg tussen de massa richting Merksplas. Daar bracht Mie Tracteur nog een bezoek aan de 20e Open Tuindag van goeie vriend Luk van Bouwel... Steeds weer moet een mens hartverscheurende keuzes maken welke evenementen te bezoeken, en deze twee wou Mie voor geen geld van de wereld missen! Uitstappen staan in twee fotomappen in de fotogalerij 2017, beginnende met de Volkoremet om te eindigen in Merkplas... Ook de vele luchtfoto's blijven Mie inspireren... Geniet ervan! Lees alvast ook eerst onderstaande inhoud van het bezoek aan de 20e Open Tuindag...

       
20e Open Tuindag in Merksplas, schitterde in een wélverdiende schoonheid...  
Het mag gezegd, deze jubileumeditie doorbrak beslist alle records, het concept wat de familie Van Bouwel-Van den Heuvel steeds weer in de aanbieding hebben, wordt dan ook telkens weer, stevig gesmaakt door een massa bezoekers! Ondanks een voortreffelijke en prachtig ingerichte tuin, waar allerlei oud landbouwalaam in harmonie werd verwerkt tot één perfect geheel, bleek deze bestemming soms te klein voor deze nog nooit geziene grote toeloop! Gefeliciteerd Luk van Bouwel & familie, een wélverdiende prachteditie welke resulteerde door de gedreven inzet, creatief inzicht en onberispelijk organisatietalent! Een uitgebreid bezoek werd gebracht welke resulteerde in een mooie fotoreportage, welke volop te bewonderen is!  Dank je wél Luk & Co, absoluut een bezoek om nooit meer te vergeten! Mercie!  De fotoreportage toont u een pré bezoekje vooraf, om in de late namiddag na een bezoek aan de Volkoremet in Lichtaart, af te zakken richting Merksplas om daar te genieten van al wat Hof ter Stokere te bieden had... Geniet ervan! 

 

 

      

38e HMT-Internationaal Historisch Festival te Panningen scoorde ongeziene hoogtepunten! Ere wie ere toekomt...
Wat een weekend! Wat een weertje! Wat een sfeertje! Wat een feest! Voor de Historische Motoren- & Tractorenvereniging was niets teveel, om het de duizenden bezoekers naar hun zin te maken! Van zo wel jong als oud, klein als groot, iedereen genoot met volle teugen van wat hier het voorbije weekend werd neer gezet! Ook de méér dan 1000 inschrijvingen van hun leden hebben nogmaals getoond hoe trots zij zijn op hun club! Ook zij waren beslist in hun nopjes en hebben het beste van zichzelf gegeven! Het resultaat was gewoon overweldigend! Het mag gezegd: een evenement van dit kaliber organiseren vraagt toch wel enige bekwaamheid, en ook dat heeft het gloednieuwe Bestuur in al zijn fierheid bewezen! Gefeliciteerd HMT-Bestuur! Gefeliciteerd HMT-leden! Felicitaties alom aan alle helpende handen! Samen sterk, ook deze succesformule is hun absoluut bekend! Wel álle talen gonsde het op ganse locatie, dit evenement heeft dat ook internationale allures! Je moet het allemaal maar doen, weinigen doen het hen na... Hop naar de 39e editie! Ook Mie Tracteur heeft het best naar haar zin gehad wat resulteerde in een méér dan uitgebreide fotoreportage! Deze fotoreportages (2 dagen betekent 2 fotomappen) 2345 foto's staan volop te schitteren in de fotogalerij 2017 en wachten op nieuwsgierige bewonderaars!  Bedankt HMT, gewoonweg dank voor alles! Een wélverdiend succes kunnen we met z'n allen maar enkel toejuichen! Knappe prestatie, dat mag gezegd! Kort en bondig uitgedrukt: het was TOP!

De fotoreportages tonen u deze heuglijke dagen vanaf het ontwaken tot het slapen! Alles werd zo goed als mogelijk in één mooi verhaal geplaatst... Beginnende met mijn persoonlijke verplaatsingen, de steeds weer prachtige wolkenplaatjes, zonsop- en ondergangen, aankomst aan het terrein met zijn fijne verwelkomingen, méér dan ijverige helpende handen getooid in de clubkleuren, een gedreven zoektocht op ganse locatie verdeeld over twee dagen van al wat het Festival te bieden had, wel óveral glunderende mensen, stomende stationaire motoren en tractoren, oude auto's en vrachtwagens, een gigantisch aantal tractoren, een wervelende trekkertrek, trotse Oldtimerclubs, een prachtig en uiterst sfeervol defilé, stoere Belgische trekpaarden, sensatie op het ploegveld alsook op het werk- en sleurterrein, een heuse onderdelenmarkt, nostalgische oude ambachten, miniaturen met al zijn aanverwanten, spectaculaire dors- en zaagdemonstraties, uitbundige kindertjes op de kinder-playground met zijn (gratis) nostalgische attracties, een vlijtige catering en nette toiletten, blije weerziens volop gevuld met leuke gesprekken, een uiterst tevreden organisatie en zóveel meer! Dé ultieme boodschap is even stevig nagenieten van al wat de HMT dit voorbije weekend in de aanbieding had, ook al was alles fotograferen gewoon niet realiseerbaar, waarvoor excuses... 

Foto's volop te bewonderen! Supermooie reportage, daar kan u van op aan! Wenst u graag een foto in hoge resolutie, graag een mail met verzoek, dag en gewenste nummers! Alvast met veel plezier en volkomen gratis over gemaakt... 

 

 
40e jubileumeditie van alom gekende Crijtfeesten genoot 
een wélverdiend en schitterend succes!

Mie Tracteur had al langer weet van de Crijtfeesten in Diepenbeek, Limburg, wat haar ertoe aanzette deze happening op dit jubileum en voor de eerste keer (in 40 jaar) een bezoek te  brengen... En velen kregen gelijk, al de verhalen die de voorbije jaren reeds werden aanhoord werden dit weekend met het blote oog én persoonlijk waargenomen! Een triobende nostalgische zielen: de
MG Club Limburg, de Oldtimer Tractoren Club Crijt en de eigenlijke organisatie van de Crijtfeesten, hebben het alweer voor elkaar gebracht: een superfijne zalige zondag als in de tijd van toen, werd iedereen geschonken! Beginnende met een supermooie locatie, om vingers en duimen af te likken! Een stevige wind in de voormiddag verdween al dadelijk door zonnestralen en een drupje hier en daar, maar niet getreurd, de ambiance op ganse locatie was top! Subliem was de folklore- en ambachtenmarkt waar iedereen volop genoot van gezelligheid en heerlijke gesprekken, originele geschenken en goeie zielen die hun goeie doel volop in de kijker wisten te zetten! Het zalig keuvelen was tussen de kraampjes vol originele spullen, waar creativiteit grenzeloos bleek, en waar oude ambachten weer helemaal tot leven kwamen... Aan Oldtimers geen gebrek: reeds in de vroege morgen melden zich spontaan de deelnemende oude auto's aan voor de Crijtrally, ook daar één groot succes! En ook de oude tractoren stonden één voor één te pronken, nadat ook zij hun Crijttrally hadden ondernomen... Ook de aanwezigheid van de vele dieren, prachtige paarden en koetsen, honden met hun oude karren, schapen- en eendendrijvers volop in actie, een arsenaal aan roofvogels ook hier, konden zowel klein als groot volledig bekoren! Er werd dit voorbije weekend geplet en gemaald, gedorst en gezwoegd, gezaagd en geklopt, geblazen en getrokken, gezweet en gelachen, gegeten en gedronken, gewoon gewéldig! Spektakel genoeg wat iedere aanwezige absoluut wist te waarderen! Voeg daar nog de zalige geur bij van vers gebakken brood, pannenkoeken, spek en eieren en nog zovele andere geneugten des levens, de heerlijke geluiden van stationaire motoren en tractoren, en je hebt dé ideale ingrediënten voor een succesvolle happening! Het mag gezegd, dit heerlijk trio zijn alvast knappe organisatietalenten! Oprechte en wélverdiende felicitaties aan hen allen, wat hier dit voorbije weekend werd verwezenlijkt, een wélverdiend succes werd ieders deel! Ook Mie tracteur is zeer tevreden hier een bezoek te hebben gebracht, wat resulteerde in meer dan 1000 foto's! Uitgebreide fotoreportage, wel 44 pagina's lang, volop te bewonderen in de fotogalerij 2017 laatste fotoreportage! Even stevig nagenieten is alvast dé ultieme boodschap... Het is algemeen geweten, telkens weer: 'De Limburgers heten u welkom' en dat is het voorbije weekend alweer bewezen! Bedankt!

  

Oprechte dank aan Radio 2, Weekendwekker, voor de sublieme aankondiging op zondagmorgen op België's grootste radiozender! Bedankt Filip Ledaine! 

 

Grandioos en wélverdiend succes op de  meer dan unieke 
Zigeuner Fjeste te Mol-Sluis! 

Het mag gezegd: dit thema spreekt menig mens beslist aan, dat werd het voorbije weekend alweer bewezen! Met z'n duizenden nieuwsgierigen zakten ze af naar de Diepestraat om de unieke gemoedelijke zigeunersfeer, en tegelijk heerlijke geuren en kleuren waar te nemen! Zo wel van zéér jong, jong, tot middelmaat en ouder wisten dit gebeuren te waarderen! Massaal waren ze dan ook aanwezig! Het begon al op vrijdag met een gezellig samenzijn met alle woonwagendeelnemers, op zaterdag ook dan een feeëriek gebeuren bij valavond met de onnoemlijk vele lichtjes die schitterden over ganse locatie! En daar bovenop pure ambiance met een heuse vuurspuweract! Mie was echter enkel getuige op zondag; wel alles aanwezig werd op de gevoelige lens gezet! Zo wel de haast 80 prachtige woonwagens en hun bijhorende oude tractoren, als een geweldig goedgeluimde massa die genoot op een zalig terras terwijl de kinderen zich te pletter amuseerden, want ook zij werden volop verwendt! Gefeliciteerd vzw Den Trekhaak: alwéér is het bewezen dat jullie toporganisatietalenten zijn, waar niets teveel is en alles kan! Met z'n allen doen wij onze hoed af, voor wat jullie hier voor de 3de maal hebben neer gezet! In één woord gezegd: het was TOP! Gans het concept wordt méér dan gewaardeerd door iedere aanwezige (het evenement wordt dan ook steeds groter) mede daar de opbrengst intergraal naar 3 goeie doelen gaat! Jullie zetten op deze manier en telkens weer, Mol-Sluis op de wereldkaart! Een dikke pluim voor één ieder die zich voor dit gebeuren heeft ingezet! Doe zo maar verder!  Uitgebreide fotoreportage volop te bewonderen in de fotogalerij 2017
Even stevig nagenieten is de boodschap! Deze toont u mijn verplaatsingen, en alles aanwezig op dit sfeervol gebeuren. Vooral de oude woonwagens en tractoren genoten alle aandacht...   

 

 

Helaas voorbij... 
BREK Toertocht: pure kameraadschap en Oldtimerrespect ten top!

Een toertocht ondernemen op je ijzeren ros, en daarmee bedoel ik een oude tractor, is op zich al een heuse belevenis! Onderneem dan zulke rit georganiseerd door Oldtimerclub BREK (Bewaarders Rollend Erfgoed Kempen) in clubverband met allen gelijkgestelde oldtimerzielen, en succes wordt gegarandeerd! Ondanks de smosregen trokken welgeteld 54 tractoren vanuit Zoersel, Vlimmeren, Wechelderzande, Lille, Poederlee, Tielen, Lichtaart alzo richting Kasterlee! Her en der gestopt, nog een héérlijke crème en koele drankjes verorberd en gans het traject werd weerom terug afgelegd. Dit onder luid gejuich van wel elke bestuurder! Het mag gezegd, prima organisatie, BREK scoort weerom punten voor het fijne onthaal, de supermooie rondrit, onder het toeziend oog én escorte van vele quads, de heerlijke frietjes in gezelschap van gekoelde drankjes, de dag kon echt niet meer stuk! Proficiat BREK! Weerom een prachtig initiatief dat jullie kunnen toevoegen aan jullie palmares, een dag die beslist mensen, maar ook de kindertjes, dichter bij elkaar bracht! Blij te zien dat ook jonge mensen zich wagen in deze toch wel zéér opmerkelijke hobby!  Uitgebreid fotorapport volop te bewonderen in de fotogalerij 2017! Deze toont u het klaarstomen van de MAN van Mie, het krieken van de dag, de mooie kiekjes van de MAN, een opgetogen organisatie bij aankomst in een knappe infrastructuur, een heuse tractorshow (54) door het nemen van individuele foto's, heerlijk sfeertje op de ontvangstlocatie, het ronkende vertrek, de prachtige weerfoto's, de onvermijdelijke regendruppels, de dames van de 'fietsescorte', volop smullen bij het Ijssloeberke te Tielen (Kasterlee) een zalige verfrissende drankstop, een geurende frituur bij aankomst, waar wel iedereen méér dan zijn buikje heeft volgegeten... Gezelligheid ook hier troef na deze bewogen dag! Geniet van de fotoreportage, is beslist de ultieme boodschap!

 

21e Kalmthoutse Hoevefeesten zetten 'Calmpthout' alwéér op de kaart!
Nieuwe locatie werd een absoluut schot in de roos!

Het is een publiek geheim, de inzet en kameraadschap van de
Landelijke Gilde Kalmthout is uniek! Met méér dan 200 mensen hebben zij de voorbije week absoluut iedere aanwezige, zowel klein als groot, een onvergetelijk moment bezorgd! Buiten een schitterend gebeuren en een adembenemend aanbod, werd dan ook nog iedereen getrakteerd op een zonovergoten en supermooie locatie! Met een ongeremd enthousiasme wel een ganse week lang hebben zij zich volledig belangloos ingezet om mensen dichter bij elkaar te brengen. Hun leuze: 'Samen beleef je meer' werd dan ook over de ganse lijn intens geproefd door iedereen die het zien wou! Gefeliciteerd Landelijke Gilde Kalmthout! Iedereen is het erover eens: dit doet niemand jullie na! Oprechte dank om steeds weer de benen vanonder het lijf te lopen om anderen te plezieren! Ook Mie Tracteur zakt jaarlijks al te graag af naar haar boezemvrienden in Kalmthout!  Méér dan uitgebreide fotoreportage volop te bewonderen! Er werden omwille het hoge aantal foto's  drie fotomappen voorzien in de fotogalerij 2017 ... 

Map 1 toont u de voorbereidingen van Mie Tracteur, de zalige heentrip, enthousiaste Landelijke Gilde- medewerkers op het terrein, de vele hoevedieren, opstelling van mobiel Museumpje, korte fotoshoot van al wat er in en rond de kleine woonwagen te zien was en uitbundige kindertjes, juffen en meesters tijdens de schoolbezoeken... Haast 800 kinderen werden door de medewerkers en door Mie Tracteur rond geleid in de wondere wereld van het boerenleven... De alom gekende Tractorwijding met bijhorend Boerenbal, trok maar liefst 214 tractoren naar het Cruysackershof, maar helaas, Mie was toen niet aanwezig... 

Map 2 toont u al wat door de Landelijke Gilde & Co werd aangeboden op de coole Kindernamiddag, het terrein bleek alvast te klein! Welgeteld 16 attracties stonden de kinderen te wachten! De ritjes met pony, paard, ezel of tractor werden al te graag ondernomen, alsook de ritjes met de (huif)karretjes... Ook vind u hier alle individuele foto's genomen van de vele kinderen op Mie Tracteur's Landini! Wenst u graag de foto van uw kapoen in hoge resolutie, of een andere foto, stuur alvast een mail met vermelding van de map en het nummer van de foto, dan wordt deze met veel plezier u gratis toegezonden...

Map 3 toont u de eigenlijke Hoevefeesten, met alles d'erop en d'eraan! Een super gezellig sfeertje op het erf aan de inkom, muzikaal omkadert door Double W! Het duizelingwekkend aanbod aan optredens in de ring: de statische show en behendigheidswedstrijd van de oude tractoren, al rijdend en om de kortste tijd te halen tijdens het stapelen van het hooi, moderne landbouwmachines, demo van politiehonden 'De Trouwe Bewaker', vendeliers De Vrije Zwaaiers uit St.-Lenaarts, schapen drijven, de opmerkelijke doedelzakspelers 'Belgian Blend Pipe Band', demo van roofvogels van Ardanwen, demo van de Vlaamse Trekhond, presentatie van Het Aangespannen Trekpaard, speedcarving, en als grootste attractie de Steltenlopers van Merchtem... Op het terrein de Lichtaartse Vlegeldorsers, Taiko Feniks Japanse drums, volksdansgroep 't Smoutpeerke, het 9de Kettingzaagsculpturenfestival, en een kijk op de kleine Ambachtenmarkt, en al wat ik vergeten te vermelden ben! Maar ook het opruimen en inladen van het mobiele Museumpje en de zalige zwoele rit huiswaarts op het Italiaanse ijzeren ros, wil Mie u niet onthouden... En dat Mie wat heeft met zon en wolken, zal ook hier weer merkbaar zijn... Excuses indien ik wat gemist heb en niet heb kunnen fotograferen, helaas...

Even stevig nagenieten is alvast dé sublieme boodschap! Kijk en bewonder, proef en geniet, snuif nogmaals de fijne sfeer op, in deze 3 mooie fotoreportages... De Landelijke Gilde Kalmthout en zovele andere mensen hebben nog maar eens het beste van zichzelf gegeven! Wélverdiende felicitaties alom voor wat hier werd verwezenlijkt! Een wélverdiend succes is dan ook door iedereen van harte gegund! Zelfs de hitte hield de mensen niet thuis, het was er dan ook een ganse week koppen lopen... En ook de gloednieuwe locatie werd door iedereen méér dan goed bevonden, absoluut voor herhaling vatbaar...

Speciale dank gaat uit naar Radio 2, Weekendwekker, om deze aangelegenheid subliem te verkondigen op een vrolijke voicemail, en dit op België's's gróótste radiozender! Bedankt Cara Cobbaert!

 

 

 

29e Internationale Stationaire Motorenshow te Nuenen, kent wélverdiend schitterend succes! 
Het mag gezegd, liefhebbers van stationaire motoren hebben het voorbije weekend beslist hun hart weten te vullen! Vaste afspraak steeds weer met Pinksteren is Nuenen, zo stond dit event op menig kalender aangeduid in het rood omwille de exclusiviteit ervan! Een terrein hélemaal gevuld met zulke 'kanjers' van motoren (mini klein groot én supergroot) allen haast allemaal in werking, laat een mens niet onberoerd, het was er dan ook koppen lopen... Straf is het wel, maar iedereen kwam hier voor hetzelfde, de zó fel gegeerde stationaire motoren. Een uiterst gepassioneerd volkje apart zeg ik altijd, de uiterlijk bescheiden hobby zij steeds weer volop uitstralen is met geen pen te beschrijven, terwijl de ongetoomde passie binnenin woedt als nooit voorheen! Dat is beslist de definitie van een échte stationaire motorenliefhebber. Enkel al voor de heerlijke geuren en geluiden eigen aan deze motoren, wist menig deelnemer én liefhebber af te zakken naar Nuenen, Nederland. Zo ook Mie Tracteur, het kan ook haar bekoren... 

Deze show behoort tot de absolute wereldklasse, het gonsde dan ook alle talen op de supermooie locatie! Haast ganse wereld was vertegenwoordigd, dat werd al vlug duidelijk tijdens de gesprekken. Hoe zij allen elkaar verstaanbaar maakten is me nog steeds een raadsel, maar toch werd er vlotjes gecommuniceerd! En het ging maar over één ding, juist ja, stationaire motoren en de knappe techniek achter elke motor... Opvallend telkens weer, is de pure kameraadschap te vinden op gans het terrein. Iedereen kent iedereen, er wordt dan ook dartelend over en weer gependeld, de passie en kennis worden daadwoordelijk doorgegeven, dit maakt van deze show beslist een unicum... Oprechte felicitaties alom aan de organisatie en zijn vele helpende handen voor weerom een prachtig bij elkaar gebracht aanbod uit zovele landen, allemaal mooi en netjes verdeeld op zulk groot terrein. Je moet het maar doen! Je moet het maar kunnen! Indien u al dan niet gepassioneerd bent door deze motoren, wordt deze reportage toch stevig aanbevolen. Deze toont Mie Tracteur's krieken van die bewuste zondag tot een zwoele zonsondergang. De verplaatsingen, een warm onthaal, het bezoek aan een uitgebreide ruilbeurs, de zoektocht naar mooie oude originele stationaire motoren... Het was beslist een ware zoektocht omwille het zeer ruime aanbod! Héérlijk vertoeven tussen gegeerd oud ijzer, de zalige oldtimervrienden, blije weerziens en zalige gesprekken werden ieders deel! Bedankt Anton & Co, wij zijn het er met z'n allen over eens, nú reeds kijken wij uit naar de komende 30e jubileumeditie in 2018! Geniet van de reportage, onder een stralende zon, met oohhh zo prachtige wolkenverschijningen in de fotogalerij 2017... 

 

 

22e Oldtimershow te Bocholt, deelde hevige regendruppels, maar ook warme zonnestralen...
Het was alvast een gezellig weekendje vertoeven op een supermooie locatie, tussen het fel gegeerde oude ijzer van Oldtimertractoren... Tevens een sublieme seizoensopener van een nieuw hobbyjaar, telkens weer! Met z'n allen werden we gedoopt door een hevige regenbui op zondagmorgen, alle stof was plots verdwenen, en de oude trekkertjes schitterden als nooit voorheen! Toen de zon kwam piepen, droogde alles snel op en kon de Oldtimershow aanvangen.  Tractoren bij de vleet, dat mag gezegd! De erering waarin zich de merken Ferguson, Massey-Harris, Massey-Ferguson en Hanomag bevonden, vormde als het ware een rode gloed rondom de tent! Gefeliciteerd BTM'ers, weerom een prachteditie die alvast het nodige Oldtimergenot heeft geschonken aan iedereen die het zien wou!
Uitgebreide fotoreportage VOLOP te bewonderen in de fotogalerij 2017! De rit huiswaarts met Mie's mooie MAN, was weerom de perfecte afsluiter van een bewogen weekend bij de oldtimervrienden in de Limburg! Mercie mijne heren en dames BTM'ers! Wéérom een knappe realisatie! 

De uitgebreide fotoreportage toont u mijn persoonlijke voorbereidingen, het pré-tripje naar aanleiding van mogelijke wegenwerken op het traject, vele luchtfoto's, zon en natuur (Mie kan het niet laten) het uitmuntend tripje met de MAN naar Bocholt in zwoele temperaturen, het eigenlijke treffen waar de organisatie en de vele helpende handen het beste van hun zelve geven, het felle onweer bij aanvang van de show, opstellen van een kleine stand, een zoektocht op gans het terrein naar het zo fel gegeerd 'oud ijzer', en als laatste de trip huiswaarts alweer onder een zwoele zon...  Even stevig nagenieten is alvast dé ultieme boodschap! Oprechte dank aan de BTM-organisatie voor het fijne onthaal, de mooie plek, de drankjes en lunchpakket, de warme vriendschapjes, de mooie trofee, een duizelingwekkende show en zoveel meer... Op de duur lijkt alles zo vanzelfsprekend, maar dit wordt ten zeerste én door velen gewaardeerd! Bedankt!

 

5de Jubileumeditie Antitankroute voor Oude Rijwielen puur schot in de roos!
Wat een weekend! Wat een mooie dag! De Antitankroute voor oude Rijwielen waar ook Mie Tracteur aan heeft deel genomen was in één woord uitgedrukt: TOP! Het was alvast een warm weerziens met vele familieleden, je moet het maar gedaan krijgen om iedereen bij elkaar te brengen! Mede door het prachtige zomerweer, waren alle factoren aanwezig voor een geslaagde dag! Een supermooi traject, heerlijke locaties die werden bezocht, al dan niet muzikaal opgelijst, meer dan enthousiaste deelnemers hélemaal uitgedost als in de tijd van toen, opgeblonken oude fietsen, één voor één échte juwelen, een superenthousiaste organisatie en daar nog bovenop een subliem bezoek aan De Schuur waar ook daar muziek en zang hoge waardering genoot! Wat wil een mens nog meer... Ook de kranten waren gul aanwezig, dit initiatief is dan ook uniek in zijn soort!  Gefeliciteerd Ed, Paul, Eric en Dirk! Wat een organisatietalenten jullie zijn! Een dikke proficiat met wat jullie hier omwille deze jubileumeditie, hebben neer gezet! Ons werd de dag van ons leven geschonken, dank jullie wél! Maar ook stramme spiertjes en een pijnlijk achterwerk, hahaha... Beste Ed, Paul, Eric en Dirk, dank voor de fijne vriendschap, het getoonde respect, het prachtige 'Mie Tracteur' lied, de mooie bloemen, de super geschenken! Teveel om in één keer te mogen ontvangen! Mercie!
        

Geniet live van onderstaande You Tube fragmenten...

            

Deze knaller van een uitstap met de oude fietsen valt volop te bewonderen... 
De uitgebreide fotoreportage toont u de prétripjes van het quatro-team (de organisatie) de opmaak en herstelling door mede organisator Eric van Mie's oude tandem (waarvoor oprechte dank) de fijne ontvangst bij de start in St.-Jozef Rijkevorsel, allemaal en één voor één opgedirkte mooie mensen nostalgisch gekleed als in de tijd van toen, de 140 oude en super originele fietsen van rond de eeuwwisseling en de oorlogsperiodes met daaraan al hun persoonlijke oude attributen, een Landlopersact muzikaal omlijst aan de Kapel te Merksplas, twee sublieme maar veel te korte bezoeken bij Fietsenmuseum Soria en Lederwaren Cavents, het sublieme bezoek aan Hof ter Stokere te Merksplas waar we hartelijk werden ontvangen, de organisatie een uitgebreide broodlunch aanbood, en waar muziek en theater centraal stonden, een bezoek bij Jos Goetschalks te Rijkevorsel welke een ganse serre tentoonstelt met oude karren en ploegen, tractoren en stationaire motoren, en ook daar een muzikale act, om uiteindelijk De Schuur van Mie Tracteur te passeren... Ook hier op deze privé aangelegenheid: ambiance in al zijn puurheid, met twee opmerkelijke optredens (waaronder één door mede organisator Dirk, een lied speciaal geschreven voor Mie met der mooi postuur...) een opgeblonken locatie welke beslist ontroering bracht bij iedere aanwezige, de wel 140 oude fietsen in de voortuin van De Schuur... De trip werd vervolgens verder gezet naar het beginpunt in St.-Jozef, Rijkevorsel. En omwille een super geslaagde 5de editie af te sluiten, werd de organisatie de dag nadien door Mie Tracteur getrakteerd op taart en bubbels! Lieve mensen, hou u vast aan de takken van de bomen, deze reportage doet beslist ook uw hart smelten bij het bewonderen van deze opmerkelijke mooie dag! Genieten is dan ook dé ultieme boodschap! Maar het mooiste van al is de oprechte en warme vriendschap onderling, kameraadschap alom, voor velen blije weerziens en zalige gesprekken wanneer zich het achterwerk op het zadel bevond... 

Speciale dank aan alle helpende handen!
Speciale dank aan buurman Hugo...
Speciale dank aan Mia Uydens en Ronny van den Ackerveken 
voor de mooie verschijningen in de kranten!
Speciale dank welke uitgaat naar iedereen die de petitie 
alsnog hebben ondertekend...

 

 Druk verlengd weekend schonk méér dan Oldtimerpassie aan iedereen die het zien wou! Schitterend succes op het Stoomtrein Festival in Stoomcentrum Maldegem... En zalig genieten van Landinirit en bezoek op gekende Oldtimer Rally te Schilde...

Het waren drukke dagen het voorbije weekend! Mie Tracteur die haar stoomvrienden een tweedaags bezoek bracht, en tegelijk een handje ging helpen tijdens hun alom gekend Stoomtrein Festival te Maldegem, provincie Oost Vlaanderen... Iedereen genoot  volop van al wat Stoomcentrum Maldegem het voorbije weekend in de aanbieding had staan!   Méér dan unieke stoomtreintripjes, de locomotieven verkregen beslist een wélverdiend respect, schattige smalspoortripjes, prachtige koetsen en dito paarden, pure paardenkracht en opgedirkte in Victoriaanse stijl geklede mensen, een prachtige parade van wel 27 oude koetsen en paarden en vele mooie mensen, ritjes met de paardentram en huifkar, het stond allemaal op het agenda! Thema dit jaar was van paard naar stoom, vandaar de aanwezigheid van het door de mens meest geliefde dier: het paard.  Inzet en werkijver viel alweer op, de vaste ploeg van Stoomcentrum Maldegem en hun vele leden bezorgden iedere aanwezige de dag van hun leven! Dat zij één voor één echte organisatietalenten zijn en hun hobby met een onuitputtelijke passie steeds weer in de kijker weten plaatsen is weerom het voorbije weekend bewezen! Dank jullie wél, namens iedere aanwezige! Het was top! Uitgebreide fotoreportage volop te bewonderen in de fotogalerij 2017, toont u mijn persoonlijke tripjes over en weer, en al wat er te beleven viel zodat de thuisblijver alsnog kan mee genieten van al wat het  Stoomcentrum Maldegem te bieden heeft... Jammer uiteraard indien u wellicht niet kon aanwezig zijn, de meer dan aangename sfeer op ganse site is dan ook telkens weer uniek!

En dat omwille het mooie weer het voorbije weekend, serieus kriebelde om het Italiaans juweel te besluipen, deed Mie Tracteur onverwacht naar Schilde trekken! Zij bracht een bezoek met Landini aan de
Elite Reclame Oldtimer Rally te Schilde, provincie Antwerpen . Een rally voor Oldtimerauto's en dito brommers, alom gekend in de regio en ver daarbuiten en waarvan de opbrengst steeds weer naar een goed doel gaat! Opzet van het bezoek was dat Mie haar juweel eens prompt in de kijker wilde plaatsen! Liefhebbers van oude auto's eens heel even kon doen bezwijken met wat fantastische hobby Mie Tracteur bezig is! Opzet alvast geslaagd, Landini werd haast uitgeroepen tot 'één der mooiste aanwezigen'... Ook de krant Het Laatste Nieuws was van deze mening, en wijdde een mooi artikel aan dit gebeuren, dank je wél!
Ook van deze trip is een uitgebreide fotoreportage volop te bewonderen in de fotogalerij 2017 . Deze toont u de superzalige tripjes over en weer met een óverenthousiaste Mie Tracteur in de tracteurszit. En haast elke Oldtimer op de gevoelige plaat eens ter plekke, helaas niet in detail, het was daar dan ook een ware overrompeling op een veel té krappe locatie... 

 
Landini dan tóch de mooiste?
;-

 

  
Pure Oldtimerpassie gespot op druk bezochte Opendeur 
in Landbouwmuseum De Nostalgie
...
Het mag gezegd, de Limburgertjes wisten alwéér van aanpakken, zeker in Uikhoven, deelgemeente van Maasmechelen, want daar bestaat immers een uniek oldtimerparadijs! Een gans jaar intense voorbereiding resulteerde het voorbije weekend op een super geslaagd Oldtimerevenement en dit tegelijk op Erfgoeddag! Ivo Smeets en het Nostalgieteam zijn dan ook erg tevreden! Haast 1500 vrolijke bezoekers kunnen het beamen: wat een aanbod, wat een sfeer! En doe daar bovenop nog een zalige zon, en je hebt de perfecte ingrediënten voor een geslaagde dag ! Niet enkel de zon verwarmde ieders hart, ook het fenomenale aanbod deed iedereen beslist duizelen, de prachtige opstellingen schonken absolute verwondering, oldtimerpassie bracht ontroering, op en rondom het erf hing een sfeer om van te snoepen, nog maar te zwijgen van het immens gevulde landbouwmuseum! Dartelende kantklosdames gaven het beste van zichzelf, de met de handgemaakte kleistenen werden gegeerd,  de oude ambachten genoten alle aandacht, de fluittoon van het miniatuurtreintje bezorgde éénieder een glimlach op het gelaat, de zelfbouwauto deed de grond onder onze voeten een tikkeltje daveren, de Limac-miniaturencollectie deed de kinderen zéér zeker glunderen, het Carnavalmuseum werd druk bezocht,
en een fanatieke fanfare met één voor één mensen met muziek in de vingers brachten volle ambiance! Het was top! Bedankt Ivo, bedankt Nostalgieteam, wat een inzet jullie hier hebben getoond! Gefeliciteerd met deze weerom sublieme verwezenlijking, dit doen weinigen jullie na! Uiteraard wacht u allen een uitgebreid fotorapport welke reeds volop te bewonderen in de fotogalerij 2017! Deze toont u mijn pré-bezoekje, mijn verplaatsingen op de feestelijke dag, de zoektocht naar al wat er te beleven viel eens ter plekke, naar alle waarschijnlijkheid werd al dat erfgoed, al die pronkstukken uitbundig  gefotografeerd, het was dan ook een zeer grote en lange zoektocht naar mooie oude spullen en voertuigen... Het was beslist een dag vol gezelligheid, unieke en zeer gegeerde geluiden en dito geuren van tractoren en motoren, blije weerziens, zalige gesprekken en vele steunbetuigingen aangaande De Schuur! Dank jullie wel...  Geniet van de reportage, dat is beslist dé sublieme boodschap die Mie Tracteur jullie wil meegeven...

 


Schitterende BOOC-ploegdag met veel ploeggenot 
en kameraadschap onthaald...

Dat Oldtimertractorenclub BOOC (Boechoutse Organisatie Oldtimer Club) het weerom férm voor elkaar gekregen hebben kon voorbije zondag iedere aanwezige beamen: de ploegdag was een succes! Tientallen leden zakten af naar de ploeglocatie op de grens van Waarloos en Duffel, er werd duchtig geploegd, maar ook stevig gesleuteld! Het waren tegelijk blije weerziens en zalige gesprekken, oude tractoren brengen beslist mensen dichter bij elkaar!
Gefeliciteerd BOOC'ers, weerom een topdag die jullie kunnen toevoegen aan jullie palmares! Ook Mie Tracteur ondernam een uitmuntende rit met Landini. Bedankt BOOC, voor een gewéldige dag en het fijne onthaal... Men zegt wel eens, je krijgt wat je verdiend, ook een stralende zomerzon was dik van de partij!  
Uitgebreide fotoreportage volop te bewonderen in de fotogalerij 2017... 
              
Deze toont u mijn persoonlijke voorbereidingen, de dag voordien drie kwartier zwoegen om Landini gestart te krijgen, Landini onderging een ware een schoonheidskuur, de tripjes over en weer naar Duffel, een fijne verwelkoming door Oldtimerclub BOOC met koffie en dito koeken, een gedetailleerd fotoverslag van elke al dan niet ploegende trekker, sleutelmomenten op het veld, opgetogen mensen, alles overgoten door een stralend zomerweer, ook al was het klappertanden 's morgens bij vertrek! Genieten is alvast dé ultieme boodschap... 

 

 

Helaas voorbij... Fotoreportage volop te bewonderen!
Tractorclub De Vetnippels zetten wéérom schitterende Oldtimershow op de landkaart! Gefeliciteerd!

Iedereen die gepassioneerd is door oude tractoren met al zijn aanverwanten zakten het voorbije weekend massaal af naar Reusel, Nederland. Daar vond immers  de voortreffelijke en op en top georganiseerde Oldtimershow  plaats, georganiseerd door De Vetnippels . Het mag absoluut worden verkondigt; wat zij hier weerom hebben neergezet slaat iedereen met verstomming. Buiten een 
grote dosis oldtimerrespect, een aanzienlijk en ruim aanbod, een prachtig ingedeelde locatie, vriendelijke mensen en allen beslist oog voor detail, mag worden gezegd dat deze mix een wélverdiend succes heeft genoten! Ondanks de regenbuitjes op zaterdag en een heerlijk Oldtimersfeertje, was het alvast ook koppen lopen op zondag! Als u weet dat de gemiddelde leeftijd van deze groep Oldtimerfanaten wellicht 25 jaar bedraagt, is het toch wel opmerkelijk hoeveel jonge mensen  en kleine kinderen hier aanwezig waren! Deze groep bezige bijtjes zet alvast de traditie verder: een buitengewone hobby aangaande oude tractoren wélverdiend en volop in de kijker! Gefeliciteerd beste Vetnippels! Weerom een editie om duimen en vingers af te likken! Respect alom voor wat jullie ondernemen! Ook Mie Tracteur trok op zaterdag naar Reusel, jammer genoeg in de regen.
Een uitgebreide fotoreportage is volop te bewonderen in de fotogalerij 2017! Geniet ervan!

Deze toont u mijn verplaatsingen, een mooi en fijn onthaal bij aankomst, een gigantisch groot terrein waar alles mooi opgesteld, de zoektocht naar kanjers van oude tractoren, al dan niet in gezelschap van oude woonwagens, beslist meer dan unieke actie op het terrein alsook op de 'sleurlocatie', opvallend her en der mooie houten huisjes vol decoraties allen gehuld met bloemen, heerlijk snuisteren op de ruilbeurs, genietend van een hapje, blije weerziens met de vrienden en heerlijke gesprekken, een bewolkte locatie ondergedompeld met regendruppels, maar toch kon dit de pret niet bederven... De combinatie van een oude grijpkraan in gezelschap van een steenverpletteraar (of hoe je dit ook wil noemen) met loopband aangedreven door een oude Fordson op ijzeren wielen, én een prachtig in elkaar gestoken werkmanskeetje deed menig hart smelten... Pure nostalgie! En dat Mie Tracteur haar hart zo wat verloren heeft aan gloeikoptractoren, is ook hier weerom duidelijk merkbaar... Wat erg opviel was de aanwezigheid van zovele kleine opgetogen kinderen, die dan ook prompt op de gevoelige lens werden gezet! Iedereen is het er beslist over eens: De Vetnippels hebben alweer het beste van zichzelf gegeven! Gefeliciteerd mijne heren en dames, knappe Oldtimershow! Bedankt! De meer dan unieke Oldtimerpassie van deze weerom geslaagde Oldtimershow, zal naar alle waarschijnlijkheid zodra ook van uw scherm druipen...

 

 

  
Trecker-Typen und Fans...  Männer und ihre Maschinen...
Een boek welke 13 verschillende Duitse Oldtimertractorenfanaten in de kijker plaatst en waar ook één Belgisch/Italiaanse dame: Mie Tracteur in schittert en omschreven wordt als een amazone op haar Landini. Alvast stevig aanbevolen! Interesse? Voor informatie of eventueel een aankoop, klik al dadelijk op de cover... Vielen dank Tomas, Klaus-Juergen und Andreas, Es sieht schön, gut gemacht!


Trecker-Typen und Fans...  Männer und ihre Maschinen...
A buchen Sie die 13 verschiedenen deutschen Oldtimertraktorenfans im Rampenlicht, und auch ein, wo Belgisch-italienischer Lady: Mie Tracteur in funkelt und als ein Amazon auf ihrem Landini beschrieben. Bereits fest empfohlen! Haben Sie Interesse? Klicken Sie für Informationen oder vielleicht einen Kauf sofort auf dem Cover... Vielen dank Tomas, Klaus-Juergen und Andreas, Es sieht schön, gut gemacht!

 

 

 
Mie Tracteur is op zoek? Nieuwsgierig? Klik al dadelijk op de foto..

 

 

 

 

Mie Tracteur blikt het oude jaar in, 
en kijkt terug op een veelzijdig verrassend 2016... 

Wat schonk 2016? Werden alle wensen en dromen ingevuld? Werd 2016 iets rustiger? Wie waren beslist de sterren op het veld? Waarom worden opmerkelijke mensen volop in de kijker gezet? Wie verdient daadwerkelijk het erepodium? Mie Tracteur kijkt met een brandend enthousiasme terug, op een bewogen jaar vol vriendschappen, oldtimerpassies en decoratietalent... Benieuwd?  Klik onmiddellijk op de mooie prent en geniet ervan... 

 

 

Joepie! Ze staan erop!  Uitgebreide fotoreportage van het Kerst Museum volop te bewonderen in de fotogalerij 2016... 
Deze reportage toont u de vele voorbereidingen van in het begin, de opstelling beginnende met de aanschaf van de kerstbomen, de vele heerlijk geurende koffietassen bij elk ochtendgloren, ook het ledigen van de beerput moest eraan geloven, het bezoek van de buren nog voor de opening, de vele bezoeken van onder meer Oldtimerclub Ostalgie Stamtisch Kempen en de SAAB Club België, vele
glunderende bewoners en begeleiding van woonzorgcentrum De Brem, de onnoemlijk vele bezoeken van vrienden & vriendinnen al dan niet gerelateerd aan het Oldtimergebeuren, de zovele mensen die afkwamen en me spontaan vele oude geschenken overhandigden, het toch wel vrij opmerkelijk bezoek van Radio 2 op Oudjaar en waar een supertoffe Showbizz Bart Mie Tracteur een goed gevulde tas
overhandigde met de 1000 Klassiekerswijn, en nog zoveel meer... Met momenten en op bepaalde foto's druipt de meer dan aangename Kerstsfeer gewoonweg van het scherm... Dank aan iedereen die het Kerst Museum bezocht, dank voor de zovele complimenten, gezien de omstandigheden méér dan ooit! Bedankt! Wenst u graag een foto in hoge resolutie, stuur me al dadelijk een mail...

     

 

 

 

Het Sinten Museum kende een supermega groot succes! Dank jullie wél voor jullie massale bezoekjes, de ontelbare complimenten! Dank jullie wel dat ik kinderen haast kon betoveren met Sintverhalen! Uitgebreide fotoreportage volop te bewonderen in de fotogalerij 2016
Deze fotoreportage begint met de vroege briefwisseling met Sinterklaas en Zwarte Piet, de vele voorbereidingen in en rondom de schuur, aankomst van Sint en Piet met de valiezen voor de schuurpoort, hun aanwezigheid; meer bepaald hun knuffels in het bed, de steeds weer rommelige ontbijttafel wanneer Mie s'morgens arriveert, steeds weer een mooie ochtend- en avondzon, de vele schoolbezoeken met uitgelaten kindertjes en opgetogen juffen, vele kindjes op bezoek in het Sinten Museum, pret alom op de kleine BREK-paardenmolen, goedgevulde snoepbordjes, gezellige
Sintensfeertjes op ganse locatie, het zéér onverwachte bezoek van Sinterklaas en vier van zijn Zwarte Pieten in De Schuur, en de gezellige warmte steeds weer van 2 Leuvense stoven en zoveel meer! Het was allemaal zó mooi... De opkomst van kinderen was alvast massaal, de ontelbare complimenten van hun families verrassend!  Dank jullie wél! Allemaal! Geniet van de reportage, omwille de tijdsspanne  is deze zeer uitgebreid... Wenst u een foto, stuur dan een mail en u ontvangt deze digitaal, en gratis in uw mailbox! 

Lees alvast eerst het evaluatieverslag van het Sinten Museum en klik op de aankondiging...
Dank aan knappe mediamensen van Gazet van Antwerpen & Het Nieuwsblad en zovele anderen!

       


opgetogen kinderen brachten een bezoek aan het Sinten Museum, 
dank jullie wél!

500 ste bezoekertje van het Sinten Museum gisteren feestelijk onthaald! 
Grote geluksvogel was Scott Van Gestel uit Rijkevorsel, hij kwam op vrijdag 2 december binnen wandelen, samen met zus Roosje en Moeke. Van harte gefeliciteerd Scott!  Laat de kinderbubbels jullie maar lekker smaken!

 

 

 

Helaas voorbij... 
Supertoffe Kitchy-Kids Kinderhappening, een daverend succes in vele opzichten!
Iedere aanwezige kan het beamen: de 5de Kitchy-Kids Kinder-Rommel & Speelgoedbeurs kende een schitterend succes! Ondanks het lage aantal deelnemertjes werd het een kleine beurs, maar oohhh zo gezellig! Ook de bezoeker genoot de beurs, maar ook van al wat de Schuur te bieden heeft...  Iedereen blij! Uitgebreide fotoreportage volop te bewonderen in de fotogalerij 2016! De fotoreportage toont u de vele voorbereidingen welke met een groot enthousiasme werden ondernomen, de voor deze speciale gelegenheid inrichten van De Schuur, opstellen van de deelnemertjes nog voor opening, opgetogen kinderen tijdens de rommelmarkt, opgewekte bezoekers die tegelijk genoten van al wat De Schuur in de aanbieding heeft,  één en al drukte in de schuur en koeienstal, superblije snoeten tijdens de kinderloterij, ook wanneer ze even op het geïmproviseerde podium (fruitbak) mochten staan, prachtige berichten in het Gastenboek, en een zéér voldane Mie Tracteur en team! Speciale dank gaat uit naar 'De Rooi Brigade van Veussel' voor hun helpende handen... Ook aan Speelgoedwinkelketen t'Klavertje 4 en goeie vriend Pablo, allebei voor de vele speelgoedjes welke Mie mocht uitdelen aan de kinderen! Dank aan de zovele complimenten die Mie op deze heuglijke dag, in ontvangst mocht nemen, zij pinkt steeds weer een traan weg... Mercie!

Bedrag van 156 € werd overgemaakt aan VZW De Gambiavrienden!
Het werd op voorhand aangekondigd, de inkomgelden zouden worden overgemaakt aan een goed doel. Zo werd 156 € geschonken aan deze vzw, die zich inzet voor het welzijn van kinderen in Gambia. Op dit moment (november) vertoeven zijn in Gambia, waar er twee weken lang, haast dag en nacht door een uitbundige groep vrijwilligers, wordt gewerkt! Knap van deze mensen, Mie heeft er énorme bewondering voor! Alvast véél succes heren en dames Gambiavrienden, dat jullie aanwezigheid ter plekke véél blijdschap moge brengen! Nieuwsgierig? Volg hen op Facebook en klik op de aankondiging...

 

 

   

Bedankt Radio 2, wat jullie stééds weerom neerzetten! Bedankt voor steeds weer, super fijne muziek en hartverwarmende verhalen, prachtige presentaties met mooie opgewekte stemmen... Dag in, dag uit! Mercie, verkondigt een steeds weer enthousiaste Mie! 

 

 

Goeie morgen, middag, goeie dag! Nieuwsgierig? 
Klik dan onmiddellijk op de affiche

 

 

BEDANKT! AAN IEDEREEN...
GRANDIOOS SUCCES TIJDENS OPENING VAN 'DE SCHUUR' op 22 mei 2016...
LEES HIER ALVAST EEN FIJNE INTRODUCTIETEKST...

  
BLOG van De Schuur...? Maak kennis met de leefwereld van Mie Tracteur en geniet volop mee van haar levensdroom: de verwezenlijking van 'De Schuur'... Een ontmoetingsplek voor gelijkgestemde Oldtimerzielen! 
Voor alle informatie, klik dadelijk op wiebelende Gust...